2023-12-02   17:17:35
Välj tävling:

Välj språk:
Swedish English Denmark Finland Slovenia

Skapa ny tävling

Använd formuläret nedan för att skapa en ny tävling

Tävlingsnamnet är det namn som tävlingen har, gärna unikt namn så att man inte blandar ihop samma tävling som går varje år.

Tävlingsort är den ort eller plats som tävlingen genomförs på.

Namnet på arrangörsklubben eller annan organisation som arrangerar tävlingen

Kontaktperson är den som tar hand om all kontakt med IC Control, detta bör helst vara klubbens wingrodan-ansvarige.

Telefonnummer till kontaktpersonen där vi kan nå er om frågor uppstår.

E-post adress till kontaktpersonen, det är denna mail som används som främsta kommunikationsmedel, hit skickas inloggningsuppgifter och instruktioner för hur man använder sig av WinGrodan LiveTiming.

Startdatum är datumet för första tävlingsdagen, detta används för att senare kunna söka och hitta gamla tävlingar men bestämmer även när tävlingen visas på hemsidan.

Slutdatum är datumet för sista tävlingsdag, är tävlingen bara över en dag ska detta vara samma som ovan.

Standarspråk sätts för att veta vilket språk som ska visas direkt om man direktlänkar till tävlingen, besökarna kan dock alltid byta språk själva.

Om tävlingen använder sig av senior-/juniorseedning, ange detta här för att plats ska beredas på sidan för startlistor och resultat från dessa grenar.

Om tävlingen har grenar där både parasimmare och övriga simmare simmar tillsammans ska du välja detta val för att få en ny kolumn för para-resultat. OBS: Detta fungerar endast med WinGrodan 2!

Arrangören kan visa en egen reklambild på annonsplatsen till höger på sidan, denna tilläggstjänst är from 2015-01-01 kostnadsfri!. Reklambilden laddas sedan upp under Beskrivande texter i administrationsgränssnittet. Om reklambilden kan anses vara diskriminerande eller på annat sätt bedöms som olämplig, förbehåller sig IC Control Media & Sport rätten att ta bort reklambilden. Arrangören förlorar då också sin rätt att använda annonsplatsen.

Om arrangören önskar använda SuperLive på tävlingen anges detta här, denna tilläggstjänst kostar 500 kr (exkl. moms) per tävlingspass. Med SuperLive kan ljud och bild visas från tävlingen. Reprisen är tillgänglig i 1 vecka efter tävlingen och därefter kan endast de som har abbonemang på SuperLive fortsatt se repriserna. Streaming och repris via oss ingår i priset. Lösenord och övriga instruktioner skickas ut, när vi aktiverar tävlingen.
Det enda som krävs är en extra dator och en kamera (ex en vanlig webcamera).
Genom att beställa SuperLive godkänner föreningen användaravtalet som gäller för att få använda SuperLive

Do not select this checkbox! This option is for spam protection.


Swimify Web Banner

Swimify Android Banner

LiveTiming iPhone Banner